Κίνα Κρεβάτι σωλήνων μετάλλων κατασκευαστής

Co. κρεβατιών σιδήρου της Κίνας Bazhou Jingyi, ΕΠΕ

Ειδήσεις

September 18, 2019

Τα έπιπλα Jingyi σας διδάσκουν πώς να επιλέξουν ένα διπλό κρεβάτι σιδήρου που σας ταιριάζει

Ένας: Το αρχικό υλικό του διπλού κρεβατιού σιδήρου αποτελείται από τον υψηλής ποιότητας χάλυβα άνθρακα.

 

Δύο: Το κρεβάτι σιδήρου διπλός-στρώματος υποβάλλεται στη θεραπεία αφαίρεσης σκουριάς, αφαίρεσης λίπους και να φωσφοριήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής για να επιτύχει το σκοπό της πρόληψης σκουριάς.

 

Τρία: Η επιφάνεια του κρεβατιού σιδήρου υιοθετεί τη διαδικασία βύθισης. Το κρεβάτι σιδήρου της επιχείρησής μας έχει περάσει την πιστοποίηση προστασίας του περιβάλλοντος, έτσι είναι εγγυημένο από την άποψη της προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Τέσσερα: Η δομή του κρεβατιού σιδήρου περιλαμβάνει κυρίως τη σταθεροποίηση βιδών και την άμεση εισαγωγή. Ο τύπος σταθεροποίησης βιδών χρησιμοποιεί τις βίδες και τα καρύδια για να παγιώσει το κεφάλι κρεβατιών και το πλαίσιο κρεβατιών ο άμεσος τύπος εισαγωγής είναι να εγκατασταθεί ένα τετραγωνικό αυλάκι στο κεφάλι κρεβατιών. Υπάρχει μια τετραγωνική στήλη στη στήλη πλαισίων, ακριβώς ένθετο η τετραγωνική στήλη στην τετραγωνική αυλάκωση για να ολοκληρώσει τον εξοπλισμό.

 

Πέντε: Η ταξινόμηση των κρεβατιών σιδήρου διπλός-στρώματος μπορεί να διαιρεθεί σε κρεβάτια σιδήρου γωνίας, στρογγυλά κρεβάτια σιδήρου σωλήνων και τετραγωνικά κρεβάτια σιδήρου σωλήνων.

 

Έξι: Τα κρεβάτια σιδήρου διπλός-στρώματος που κατασκευάζουμε συχνά κυρίως περιλαμβάνουν τα κρεβάτια σιδήρου γωνίας, τα στρογγυλά κρεβάτια σιδήρου σωλήνων και τα τετραγωνικά κρεβάτια σιδήρου σωλήνων. Τα χρώματα είναι κυρίως γκρίζα και άσπρα, και το πάχος του σωλήνα χάλυβα είναι παχύτερο. Όσο παχύτερο το κρεβάτι σιδήρου, τόσο μεγαλύτερη η δύναμη.
 

Στοιχεία επικοινωνίας